30 SECONDS TO MARS FAN TÜRKİYE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

30 STM Forumuna Hosgeldin. Bu site 16 Kasım 2007 tarihinde açılmıştır.

AnasayfaPortalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

JARED LETO İLE RÖPORTAJ

+6
haykorzum
APaChe_666
RainRock(:
mina_uslu
~ Şeyma =)
EcHeLoN
10 posters
YazarMesaj
EcHeLoN
Hızlı Üye
Hızlı Üye
EcHeLoN

Kadın Mesaj Sayısı : 143
JARED LETO İLE RÖPORTAJ Left_bar_bleue75 / 10075 / 100JARED LETO İLE RÖPORTAJ Right_bar_bleue

JARED LETO İLE RÖPORTAJ Empty
MesajKonu: JARED LETO İLE RÖPORTAJ   JARED LETO İLE RÖPORTAJ Icon_minitimePaz Ocak 27, 2008 10:19 pm

Grubun 30 seconds to mars ın albümü 2 yıl önce çıkmıştı,ancak burada ancak son single den sonra ses getirdi.albümde büyük emek var,değil mi?

JARED:Çıkarmak çok önemliydi bizim için.Bu arada tabii ki bazı fedakarlıklar yapmak gerekti.Film tekliflerini reddettim,ama sevdiğim şeyi yapma olanağına sahip olduğum için mutluyum.

Albümün adı "beatiful lie" güzel,anlaşılır bir yalan nasıl olur?

J:Bazı durumlarda eğer gerçeği kaldıracak güçte değilsen,kendine yalan söylemende sakınca yok.

Sana yalan söylenmesini tercih edeceğin durumlar olur mu?

J:Tabii.Hayat çok karmaşık.Gerçeğin,birini korumak için gerekli olan çeşitli,farklı yorumları var.Ya da iyi bir amaçla yalan söylenebilir.Albümün adını mecazi değerlendirmek gerek.

Albüm bize ne anlatıyor?

J:Sadece,biz şu anda oturmuş söyleşi yapıyor,eğleniyorken başka ülkelerde insanların savaştığı da bir"beautiful lie" ...rüyaları gerçekleştirmenin,iletişim kurmanın,daha iyi bir insan olmanın,çevreyideğiştirmenin vs. mümkün olduğunu anlatıyor.Bu yapılabildiği sürece umut var.

30 STM ile hangi değerleri savunuyorsunuz?

J:Müzikten fazlasını sunmak istiyoruz.Bütünlüklü bir fikir sunmak ve bir topluluk yaratmak istiyoruz.İnsanlar bizi daha çok uzun süre hatırlasın istiyoruz.

Tarz 30 STM de önemli mi?

J:Sadece konserlerde.Onun dışında oldukça tarzsız tipleriz.(öksürüyor).

Ama pek çok insan sizi moda ikonu olarak görüyor,sıkça kıyafetleriniz taklit ediliyor...

J:Beni rahatsız eden bir şey değil,ama kendimi öyle görmüyorum.Öte yandan insanların bizim gibi görünmek istemesi bir iltifat.Ama bu uğrunda çabaladığımız bir şey değil.

"Güzellik" kavramı hayatında ne kadar önemli?

J:Güzellik ancak röntgencilere bir şey ifade eder,sırf seyredenleredir.Yoksa insanda bir şey değiştirmez.

Ama hayattaki güzel şeyleri sevdiğini söyledin...

J:Demek ki ben de röntgenciymişim(sırıtıyor).Tabii ki kendimi abartılı biçimde ifade ediyorum,ama biri sadece güzellikle haşır neşirse,sadece güzelliğini aramakla ve korumakla meşgulse,bu sığ bir yaklaşımdır.
~ Şeyma =)
Yeni Üye
Yeni Üye
~ Şeyma =)

Kadın Mesaj Sayısı : 6
JARED LETO İLE RÖPORTAJ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100JARED LETO İLE RÖPORTAJ Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: JARED LETO İLE RÖPORTAJ   JARED LETO İLE RÖPORTAJ Icon_minitimeC.tesi Şub. 02, 2008 5:25 pm

teşekkürler röportaj için
mina_uslu
Moderatör
Moderatör
mina_uslu

JARED LETO İLE RÖPORTAJ Left_bar_bleue100 / 100100 / 100JARED LETO İLE RÖPORTAJ Right_bar_bleue

MesajKonu: JARED LETO İLE RÖPORTAJ   JARED LETO İLE RÖPORTAJ Icon_minitimeÇarş. Mart 19, 2008 11:32 pm

paylaşım için teşekkürler..
gzl paylaşım Wink
http://korn.forumakers.com
RainRock(:
Moderatör
Moderatör
RainRock(:

Kadın Mesaj Sayısı : 350
JARED LETO İLE RÖPORTAJ Left_bar_bleue100 / 100100 / 100JARED LETO İLE RÖPORTAJ Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: JARED LETO İLE RÖPORTAJ   JARED LETO İLE RÖPORTAJ Icon_minitimePtsi Mart 24, 2008 8:56 pm

teşşkrLeerr (:
APaChe_666
Admin
Admin
APaChe_666

Erkek Mesaj Sayısı : 189

MesajKonu: Geri: JARED LETO İLE RÖPORTAJ   JARED LETO İLE RÖPORTAJ Icon_minitimeSalı Mart 25, 2008 10:06 pm

güzel paylaşım teşekkürlerrr....
haykorzum
Üstad Üye
Üstad Üye
haykorzum

Kadın Mesaj Sayısı : 219

MesajKonu: Geri: JARED LETO İLE RÖPORTAJ   JARED LETO İLE RÖPORTAJ Icon_minitimeC.tesi Mart 29, 2008 7:36 pm

gzel paylaşım teşekkürler
yakamoz
Çaylak Üye
Çaylak Üye
yakamoz

JARED LETO İLE RÖPORTAJ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100JARED LETO İLE RÖPORTAJ Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: JARED LETO İLE RÖPORTAJ   JARED LETO İLE RÖPORTAJ Icon_minitimePtsi Mayıs 05, 2008 4:59 pm

Bazı durumlarda eğer gerçeği kaldıracak güçte değilsen,kendine yalan söylemende sakınca yok.

Güzellik ancak röntgencilere bir şey ifade eder,sırf seyredenleredir.Yoksa insanda bir şey değiştirmez.

Ama pek çok insan sizi moda ikonu olarak görüyor,sıkça kıyafetleriniz taklit ediliyor...

J:Beni rahatsız eden bir şey değil,ama kendimi öyle görmüyorum.Öte yandan insanların bizim gibi görünmek istemesi bir iltifat.Ama bu uğrunda çabaladığımız bir şey değil

Harika cevaplar ya!!! lol!
Hannibal_King
Üstad Üye
Üstad Üye
Hannibal_King

Erkek Mesaj Sayısı : 342

MesajKonu: Geri: JARED LETO İLE RÖPORTAJ   JARED LETO İLE RÖPORTAJ Icon_minitimePtsi Mayıs 05, 2008 6:36 pm

yakamoz demiş ki:
Bazı durumlarda eğer gerçeği kaldıracak güçte değilsen,kendine yalan söylemende sakınca yok.

Güzellik ancak röntgencilere bir şey ifade eder,sırf seyredenleredir.Yoksa insanda bir şey değiştirmez.

J:Beni rahatsız eden bir şey değil,ama kendimi öyle görmüyorum.Öte yandan insanların bizim gibi görünmek istemesi bir iltifat.Ama bu uğrunda çabaladığımız bir şey değil

Harika cevaplar ya!!! lol!

jared zaten ne zaman harika olmayan bi cvp verdi ki Very Happy Twisted Evil
betul_30stm
Hızlı Üye
Hızlı Üye
betul_30stm

Kadın Mesaj Sayısı : 148

MesajKonu: Geri: JARED LETO İLE RÖPORTAJ   JARED LETO İLE RÖPORTAJ Icon_minitimePerş. Kas. 06, 2008 6:46 pm

güzel paylaşım. Keşke daha fazla röpörtajı olsa.. confused
http://myspace.com/3etul
miSa
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: JARED LETO İLE RÖPORTAJ   JARED LETO İLE RÖPORTAJ Icon_minitimePtsi Tem. 26, 2010 1:37 pm

Gerçeğin,birini korumak için gerekli olan çeşitli,farklı yorumları var. Rolling Eyes

Güzellik ancak röntgencilere bir şey ifade eder,sırf seyredenleredir.Yoksa insanda bir şey değiştirmez. Rolling Eyes
Bu adamın daha kaç sözünü mimleyeceğim bilemiyorum Razz

JARED LETO İLE RÖPORTAJ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» JARED LETO
» Jared Joseph Leto
» MTV EMA 2007 Jared Leto Interwiev